LifestyleTips

Arriba! Zó bereid jij je voor op Latijns Amerikaans carnaval

Carnavalsfanaten die hun jaarlijkse feestje onder de grote rivieren vieren, zijn gewend om verkleed te gaan als Super Mario, Buzz Lightyear of Mickey Mouse. Een continent waar ze jou keihard uitlachen als hen dat ter ore komt, is Latijns Amerika. In dit deel van de wereld pakken ze carnaval namelijk op een compleet andere manier aan. Jolige outfits blijven hier keurig in de kast hangen en in plaats daarvan trekken ze de mooiste pakjes aan die je maar verzinnen kunt! Reis jij af naar carnavalsstad Barranquilla (Colombia) of Rio de Janeiro (Brazilië)? Koop dan deze items om niet onder te doen voor de locals!

Bodypaint

Kleuren, kleuren en nog eens kleuren. Dat is precies wat je zult zien als je carnaval op het Latijns Amerikaanse continent zult vieren. De ‘palco’s’ (tribunes) zullen volhangen met vlaggetjes van sponsoren en praalwagens zullen tot de colonne geweigerd worden als ze niet genoeg kleuren bevatten. Maar ook de mensen die de parade aanschouwen, zien er niet bepaald grauw uit. Koop dus wat bodypaint, smeer je wangen er vol mee en schreeuw het uit. Viva la fiesta!

Sexy rokjes

Op het journaal heb je vast weleens beelden voorbij zien komen van de festiviteiten die aan de andere kant van de oceaan plaatsvinden. Ontgaan zal het je vast niet dat de feesten vaak gepaard gaan met dames die gehuld zijn in sexy rokjes. Als je niet buiten de boot wilt vallen en je echt wilt mengen onder de locals, trek je er ook één aan. Maar wees gerust: als je je prettiger voelt in een outfit die minder tot de verbeelding spreekt, zul je evenmin geweigerd worden tot het festivalterrein.

Sextoyland_Sexshop

Condooms

Zuid Amerikanen staan bekend om het temperament dat ze met zich meedragen. Dit kan resulteren in een heftige scheldkanonnade, maar sommige inwoners van het continent zijn ook niet vies van een potje stoeien onder de lakens. Laat staan als er drank in het spel is! Als je je onderdompelt in het feestgedruis en negen maanden later geen vervelend appje in je inbox wilt ontvangen, kun je maar beter een setje condooms meenemen naar de feestlocatie. Dat bespaart achteraf een hoop gezeur! Condooms kun je aanschaffen in de drogist bij jou op het winkelcentrum, maar anoniemer is het om te kopen in een online sexshop.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close