Wonen

De interieur kleuren van 2022

In 2022 zijn er een aantal kleuren die erg populair worden in het interieur. Verffabrikant Flexa heeft een voorspelling van dé kleur van 2022 bekend gemaakt! De kleur stamt veel af van een natuurlijke kleur die elke dag te zien is. Wil jij weten welke kleur dit is en welke kleuren nog meer erg populair worden? Lees dan snel verder en ontdek welke kleuren jij op je muren moet hebben in 2022!

Bright skies

Flexa heeft de kleur ‘bright skies’ uitgeroepen tot dé kleur van 2022! Het is een lichte kleur en weerspiegelt de lucht. De kleur zorgt voor een natuurlijke inbreng in het interieur. Bright skies is goed te combineren met andere kleuren. Combineer het bijvoorbeeld met pastel kleuren en creëer een licht interieur. Flexa heeft het thema ‘een teug frisse lucht’ bedacht bij bright skies. Door de pandemie hebben velen thuisgezeten. Met de licht blauwe kleur die je aan de lucht doet denken haal je buiten naar binnen. Hierdoor krijg je een vrij gevoel en kijk je met een frisse blik naar 2022!

Burnt orange

De kleur burnt orange is een herfstige kleur die in 2022 zeer populair wordt. Met deze kleur creëer je een warme uitstraling in huis. Het kan je doen denken aan bijvoorbeeld de ondergaande zon of aan de blaadjes die van de bomen vallen in de herfst. De kleur kan je combineren met bijvoorbeeld zwarte accessoires of andere tinten bruin. De kleur burnt orange zorgt niet voor een ouderwetste maar juist voor een chique uitstraling. Ben jij toe aan een wat warmere look in huis? Kies dan voor de kleur burnt orange!

Burnt orange

Natuurlijke tinten

Bright skies en burnt orange zijn allebei kleuren die vanuit de natuur terugkomen in het interieur. Naast deze kleuren worden andere natuurlijke tinten in 2022 ook erg populair. Natuurlijke tinten zorgen voor een rustige uitstraling binnenshuis. Denk bijvoorbeeld aan mosgroen of hout bruin.  Daarnaast komen kleuren die duurzaam zijn en duurzaamheid uitstralen ook veel terug in het interieur. Consumenten vinden duurzaamheid steeds meer een belangrijke factor worden in het interieur en kiezen daardoor steeds vaker voor duurzame producten. Mede daarom zullen groene en bruine kleuren in 2022 veel te zien zijn. Combineer de natuurlijke tinten met natuurlijke vormen en creëer een natuurlijke uitstraling in huis! In 2022 zal dit vaak terug te zien zijn in het interieur. Ook zullen er steeds meer planten voorkomen in het interieur. Een interieur met veel natuurlijke aspecten zal in 2022 veel te zien zijn!

Kleuren combineren in huis

Kleuren laten terugkomen in het interieur is niet altijd makkelijk. Kies je voor een natuurlijke of opvallende kleur op de muur of juist voor de bank? Dé kleuren van 2022 kan je ook laten terugkomen in je raamdecoratie. Denk bijvoorbeeld aan slimme rolgordijnen met de kleur; bright skies! Maak je interieur af met dé kleuren van 2022.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close