Lifestyle

Deze drie details maken jouw bruiloft helemaal af

Trouwen, als het goed is doe je het maar één keer in je leven. Je wilt natuurlijk dan ook dat dit dé dag van je leven wordt. Je gasten moeten overweldigd zijn door al het moois, en jij moet je de prins of prinses van het feest voelen. Dat een bruiloft ook veel organisatie vraagt, dat is een feit. Van de ringen tot de jurk en de gastenlijst tot de tafelschikking. Natuurlijk kun je dit samen met een weddingplanner doen, iets wat wij zeker aanraden. Dit zijn experts die niets over het hoofd zien en tevens aanwezig zijn op de grote dag zelf. Zij kunnen dan alles in goede banen leiden waardoor jij je helemaal kunt ontspannen en volop genieten. Ook kun jij bij gebruik van een weddingplanner je bezighouden met de details, de hoofdlijnen zijn immers al geregeld. Welke drie details wij onlangs spotten en té leuk vonden? Komen ze!

1.      It’s raining…

Een scenario waar je liever niet aan denkt, maar helaas wel mogelijk is; een plensbui op je bruiloft. Zeker in ons klimaat is dit niet iets wat uit te sluiten is. Je kunt hier qua locatie al veel rekening mee houden, maar er zullen toch momenten blijven dat er een kans is dat iemand natregent. Hoe je dit leuk oplost? Laat een persoonlijke paraplu bedrukken voor alle gasten! Een mooie witte met in sierlijke letters jullie namen en de trouwdatum. Meteen een leuk cadeau bij het afscheid, mocht hij niet nodig zijn geweest. Laten we het hopen!

2.      De topper

De topper

Een taart is natuurlijk onmisbaar op een bruiloft! Het aansnijden ervan is misschien wel hét hoogtepunt van het de dag. Ga ook altijd uitgebreid voorproeven, hoe lekker is dat; legaal volop taart eten! Op een taart zit vaak een klein beeldje van het echtpaar, heel leuk. Maar weet je wat pas leuk is? Hiervan een persoonlijke variant maken! Dit is tegenwoordig mogelijk. Daardoor lijkt het alsof jullie het als stel écht zijn. Té leuk toch!

3.      Wie zoet is..

Naast de paraplu als afscheid is het ook leuk om iets anders, kleins mee te geven aan de gasten. Ken je die zoete hartvormige snoepjes met tekst erop nog vanuit je jeugd? Die kun je vandaag de  dag ook personaliseren en bestellen. Hoeft volgens ons geen nadere toelichting, want dit wil ieder bruidspaar toch?

Kortom, de details maken een onvergetelijke bruiloft compleet. Investeer hier dan ook zeker in, en kijk lekker online rond naar de opties. En af en toe een cliché gebruiken qua versiering? Ook daar is niets mis mee!

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close