Lifestyle

Goed scoren op datingsites? Hou dan rekening met deze tips!

Alsmaar meer mensen kiezen er voor om online een partner te zoeken. Niet alleen datingsites, maar ook datingapp’s lijken dan ook populairder dan ooit. Ondanks het feit dat online dating zeker interessant kan zijn is het zo dat er ook heel wat valkuilen mee gepaard gaan. Behoorlijk wat vrijgezellen die online op zoek gaan naar een relatie komen dan ook van een koude kermis thuis. Dat is echter lang niet altijd de schuld van de datingsite waar gebruik van wordt gemaakt, integendeel. Wil jij ook echt goed scoren op datingsites? Hou dan zeker rekening met de onderstaande tips!

1.) Vul je profiel zo volledig mogelijk in

Bij het merendeel van de datingsites die op het internet zijn terug te vinden is het mogelijk om een zeer uitgebreide voorstelling van jezelf te maken. Dit gebeurt uiteraard door middel van het profiel waar je gebruik van maakt. Doorgaans is het profiel op datingsites opgedeeld in verschillende onderdelen. Zo is er de algemene voorstelling van jezelf, maar kan je ook meer vertellen over je levensstijl, je hobby’s en ga zo maar door. Wil jij echt goed scoren op datingsites? Zorg er dan voor dat je datingprofiel altijd zo volledig mogelijk is ingevuld.

2.) Maak uitsluitend gebruik van mooie, duidelijke foto’s

Je ziet het nog steeds ongelofelijk vaak, mensen die onduidelijke of zelfs helemaal geen foto’s toevoegen aan hun datingprofiel. Dit is echte een garantie op mislukken. Verschillende onderzoeken hebben immers reeds aangetoond dat datingprofielen zonder foto eigenlijk nauwelijks bekeken worden door andere leden. Dit is ook logisch. Jij wil toch ook zien met wie je contact gaat hebben? Bovendien is het ook nog eens zo dat niet zomaar elke foto interessant is om aan je datingprofiel toe te voegen. Elke foto waar gebruik van wordt gemaakt dient dan ook te voldoen aan deze eisen:

  1. De foto moet recent zijn (dus geen foto van 10 jaar geleden);
  2. Je staat bij voorkeur alleen op de foto om verwarring te voorkomen;
  3. Zorg voor een leuke foto in plaats van een saaie pose;
  4. Foto’s van op vakantie scoren altijd goed;
  5. Zorg er voor dat de foto scherp en duidelijk is;

3.) Update je datingprofiel regelmatig

Wanneer je voor het eerst gebruik maakt van een datingsite zal je ongetwijfeld de nodige fouten maken. Dat is het gevolg van het feit dat online daten toch wel even anders is dan gewoon daten. Naarmate je merkt dat andere leden van de datingsite problemen hebben met bepaalde informatie of je steeds dezelfde vragen stellen kan je er voor kiezen om je datingprofiel te updaten. Op deze manier kan je heel wat gesprekken heel wat leuker laten verlopen.

4.) Benut alle mogelijkheden die de datingsite te bieden heeft

Elke datingsite beschikt uiteraard over diens eigen systeem en werkwijze. Vaak is het ook zo dat er verschillende lidmaatschappen worden aangeboden. We maken op dit vlak een onderscheid tussen:

  1. Een gratis lidmaatschap met beperkte mogelijkheden;
  2. Een betalend lidmaatschap zonder beperkingen;

Veel mensen mogen het dan vervelend vinden om te moeten betalen voor hun lidmaatschap bij een datingsite, toch kan je op deze manier rekenen op heel wat extra mogelijkheden. Deze extra mogelijkheden kunnen het zomaar veel eenvoudiger mogelijk maken om een nieuwe partner te vinden. Overweeg dus zeker om even te investeren in je online dating avontuur!

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close