Lifestyle

In mei 2022 komt er een nieuwe Pokémon TCG serie uit

‘Pokémon Sword & Shield Astral Radiance’, zo gaat de nieuwe Pokémon TCG serie heten. De Pokémons Dialga en Palika spelen de hoofdrol in de set die in mei wordt gereleased. ‘Brilliant Stars’ was de laatste grote Pokémon set uitgave, die nog steeds super gewild is door iedereen uit de Pokémon community. Neem alvast eens een kijkje op Pokeflip daar kan je nog een aantal kaarten van de Brilliant Stars set verkrijgen en daar vind je binnenkort ook de ook de Astral Radiance producten terug.

Wat zijn de vooruitzichten voor de nieuwe serie?

Brilliant Stars bracht de reeks VSTAR Pokémon voor de eerste keer de wijde wereld in. Je mag ervan uitgaan dat de lijn wordt doorgevoerd in de nieuwe reeks. Er komen heel wat nieuwe VSTAR Pokémon aan! Dit is zeker niet het enige wat de nieuwe serie met zich meebrengt. De ‘Hisuian’ Pokémon kaarten zijn de nieuwste vorm van kaarten, waarbij de Pokémon een nieuwe vorm krijgen. Hun naam is afkomstig van de regio Hisui uit het Pokémonuniversum. Thyplosion, Decidueye en Samurott krijgen deze nieuwe vorm. Tot slot houdt de serie ook nog een uitbreiding in, namelijk de Radiant Pokémon. Dit zal een shiny nieuw soort Pokémon kaarten worden.

Wat is de releasedatum voor Astral Radiance?

Eind mei 2022 is het richtpunt voor België en Nederland. Op sommige plaatsen hebben ze wel al een exacte datum, zoals bij Pokeflip is dit 27 mei 2022. Zet het alvast in je agenda, want we zijn er bijna! Heb je niet veel geduld? Brilliant Stars en andere reeksen zijn nog steeds te verkrijgen, vol met coole Pokémons.

Pre-orderen, waar doe ik dat?

Zoals eerder aangehaald zal dit zeker mogelijk zijn via verschillende online kanalen. Maar je moet snel zijn, want ze zijn erg gegeerd. Ze staan al in de productlijst, maar staan nog even op hold tot de toewijzingen allemaal goedgekeurd zijn. Producten die men van de Astral Radiance reeks zal kunnen verkrijgen zijn:

  1. Pokémon – Astral Radiance – 3 Pack Blister – Eevee
  2. Pokémon – Astral Radiance – 3 Pack Blister – Sylveon
  3. Pokémon – Astral Radiance – Booster Box
  4. Pokémon – Astral Radiance – Build & Battle Stadium
  5. Pokémon – Astral Radiance – Elite Trainer Box

Wij kijken alvast uit naar al jouw nieuwe Pokémon plezier!

We zijn super benieuwd naar de nieuwe reeks van Pokémon die eraan komt. Wat nog belangrijker voor ons is, is het plezier dat jij ermee gaat hebben. Wij kijken alvast erg uit naar wat de Astral Radiance serie voor jou en de Pokémon community gaat betekenen!

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook

Close
Back to top button
Close