Reizen

Reizen door Amerika: 4 mooie bestemmingen die je niet mag missen!

Amerika staat algemeen bekend als een bijzonder uitgestrekt land. Het is mede omwille van deze reden dat rondreizen door Amerika door de jaren heen zo ongelofelijk populair zijn geworden. In één enkele reis is het dan namelijk mogelijk om tal van hoogtepunten te bezoeken en te beleven. Wil jij ook graag door Amerika reizen, maar kan je nog wel wat interessante tips gebruiken? Wij hebben alvast 4 bestemmingen in Amerika voor je op een rijtje gezet die je zeker en vast niet zal willen missen!

1.) New York

Het is misschien een beetje voor de hand liggend, maar daarom zeker niet minder interessant. New York, beter bekend als ‘The Big Apple’ en ‘The City That Never Sleeps’ is een absolute topbestemming in de Verenigde Staten. Deze indrukwekkende stad heeft alles waar je tijdens een reis doorheen de VS ook maar enigszins naar op zoek kan zijn. Niet alleen vindt je hier enkele van ’s werelds bekendste bezienswaardigheden terug, daarnaast kan je hier ook een lekker hapje eten en is er natuurlijk het bruisende uitgaansleven van de stad. In ieder geval mag het duidelijk zijn, New York is en blijft een absolute top bestemming in Amerika!

2.) De Grand Canyon in Arizona

Eén van ’s werelds bekendste natuurgebieden is gelegen in de Amerikaanse staat Arizona. We hebben het hierbij dan uiteraard over de Grand Canyon. Op het ogenblik dat je bent aangekomen op één van de verschillende uitkijkpunten valt je mond ongetwijfeld vanzelf open. Niet voor niets staat het uitzicht op / over de Grand Canyon bekend als één van de meest indrukwekkende ter wereld. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, deze bekende, indrukwekkende locatie is een absolute aanrader voor iedereen die een rondreis doorheen Amerika gaat maken.

3.) Chicago

Chicago, ook wel bekend als de ‘Windy City’ is een fantastische stad om te bezoeken. Ze mag dan een beetje in de schaduw staan van andere steden zoals New York, San Francisco en zelfs Seattle, toch is Chicago een absolute aanrader om te bezoeken. Enkele niet te missen bezienswaardigheden tijdens een bezoek aan Chicago zijn dan ook:

  • Het Millenium Park met de Cloud Gate;
  • De bekende Navy Pier;
  • De Willis Tower;
  • Het Art Institute of Chicago;
  • Het Skydeck Chicago;
  • De Magnificent Mile;

Bovenstaande bezienswaardigheden zijn nog maar het topje van de ijsberg. Ze geven echter toch reeds een goede indruk van wat het prachtige Chicago allemaal voor haar bezoekers in petto heeft.

Chicago

4.) De Strip in Las Vegas

Amerika is een land van contrasten. Dit merk je pas echt wanneer je er voor kiest om een rondreis doorheen dit indrukwekkende land te maken. Wil je even lekker alle teugels laten vieren? Wil je dan ook graag even verblijven in een omgeving die eigenlijk een beetje onwezenlijk aandoet? In dat geval is de gokhoofdstad van de wereld, namelijk Las Vegas voor jou de absolute place to be! Niet alleen kan je hier naar hartenlust een gokje wagen in één van de vele prachtige casino’s, daarnaast waan je, je hier ook altijd een beetje in Parijs of Venetië. De fonteinen van het Bellagio verzorgen bovendien een geweldige show die je absoluut niet mag missen. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, ondanks een beetje cliché mag ook Las Vegas absoluut niet op jouw verlanglijstje voor Amerika ontbreken!

The strip vegas

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close