ReizenTipsTravel

Tips voor een vakantie in Frankrijk

Ben je nog nooit op een lange vakantie geweest in Frankrijk en heb je er veel over gehoord om je heen? Dan wordt het hoogstens tijd een vakantie te boeken! Frankrijk is niet ver van Nederland, wat het mogelijk maakt om met de auto te reizen. Ook is het een groot land met veel diversiteit. Er is voor iedereen iets te beleven. Ga je met het gezin op vakantie? Ook dan kun je voldoen aan iedereens wensen!

Stedentrip tour

Tips voor een vakantie in Frankrijk stedentrip

Is het je eerste keer in Frankrijk en houd je wel van avontuur en een drukke vakantie? Dan kun er voor kiezen een grote tour door Frankrijk in te plannen. Je kunt natuurlijk met de auto vanuit Nederland naar Frankrijk toegaan, maar je kunt ook met de trein naar een aantal steden toegaan. Vanuit die steden kun je weer verder reizen. Online kun je veel stedentrips vinden van steden die dichtbij elkaar in de buurt liggen. Zo kun je in twee weken tijd veel beleven.

Met de auto kun je ook een roadtrip inplannen. Je kunt dan ook langer weg en de rit onderweg altijd nog aanpassen. Behalve het bezoeken van de mooiste en bekendste steden, kun je tussendoor tot rust komen in de prachtige streken met de mooiste natuur. In de zomer kun je door vrijwel heel het land genieten van iedere dag lekker weer. Wil je soms ook wat luxe momenten beleven? Boek een bootje wanneer je in de buurt bent. Wil je leven als een local? Vraag in de omgeving waar je bent aan locals voor de beste tips. Je kunt hierbij denken aan de lekkerste restaurant of de mooiste plekken waar het niet vol zit met toeristen.

Ontspannen op vakantie

Sommige mensen houden van een vakantie vol avontuur en volgeplande dagen. Veel mensen houden ook van een vakantie waarin ze kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen. Een boekje lezen aan het water of heel de dag zonnen op het strand. Ook dit is allemaal mogelijk in Frankrijk. Je kunt een villa met zwembad huren. Zo hoef je niet lang te lopen naar een strand of iedere dag naar een druk zwembad te gaan. Daarnaast hoef je ook niet veel uit te geven, omdat je veel faciliteiten hebt binnen de villa en daar de lekkerste, Franse gerechten kunt uitproberen. Ben je geen fan van grote ruimtes zoals een villa of valt dit buiten je budget? Dan kun je ook zoeken op vakantiehuis zuid Frankrijk zwembad. Dit is vaak wat goedkoper, maar ook hier kun je ultiem genieten.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close