TechTips

Waarom nieuw kopen als het ook refurbished kan?

De vraag naar refurbished iPhones neemt toe, mede doordat chipproblemen het voorraad tekort wereldwijd groter maakt. Een nieuwe iPhone of iPad is dan ook steeds minder makkelijk te verkrijgen. Zeker als je er de hoofdprijs voor betaald mag je wat verwachten. Hierdoor zijn steeds meer mensen de voordelen van refurbished gaan inzien. En eerlijk is eerlijk, als je eenmaal doorhebt hoeveel je kunt besparen en zekerheden je op termijn geniet, is refurbished een heel slimme keuze.

Waarom refurbished een heel slimme keuze is

1) De kwaliteit van een refurbished iPhone doet niet onder aan die van een nieuw toestel. Als je iPhone het Keurmerk Refurbished heeft, mag je ervan uitgaan dat het in perfecte staat verkeert. Apparatuur met het Keurmerk Refurbished wordt namelijk gecontroleerd op meer dan vijftig technische punten. Alleen als ze hieraan voldoen, verschijnen ze weer op de markt.

2) Net als bij nieuwe toestellen krijg je op de meeste refurbished toestellen garantie. Zo ook bij Forza Refurbished, specialist in refurbished Apple-producten. Wanneer je een iPhone refurbished van Forza koopt, vallen de batterij en accessoires ook standaard onder de 24 maanden garantie.

3) Je bespaart gemiddeld 60% ten opzichte van de nieuwprijs. De verwarring met tweedehands ontstaat hierdoor snel. Echter, tweedehands is even voordelig maar niet grondig nagekeken, waar nodig gerepareerd en professioneel opgekuist. Kortom, daar komt geen specialisme aan te pas. Bij partijen zoals Forza Refurbished, die beschikken over het Keurmerk refurbished, is het reviseren van devices naar grote hoogtes gebracht. In 2020 zijn er door Forza al 150.000 iPhones en iPads gereviseerd in 2021 is dit al uitgelopen tot 200.000 stuks. Dit heeft ook ontzettend veel positieve voordelen voor het milieu, want CO2- uitstoot wordt beperkt en worden geen nieuwe schaarse grondstoffen en materialen verbruikt.

Kortom, refurbished is goed voor de portemonnee én het milieu.

Ken jij de refurbished iPhones van Forza al?

Ken jij de refurbished iPhones van Forza al

Deze iPhones krijgen dan wel een tweede leven, maar zijn toch zo goed als nieuw. De Forza iPhones worden namelijk op meer dan 50 punten getest door gespecialiseerde software. Eventuele onderdelen worden vervangen en het toestel wordt grondig schoongemaakt door ervaren technici. Echt Apple-kwaliteit dus, maar dan wel voor een scherpe prijs én nog duurzaam ook. Kortingen kunnen oplopen tot gemiddeld 60%. Als gevolg van een strenge kwaliteitscontrole ontvang je ook nog eens twee jaar garantie op het gehele toestel. Dus ook de batterij! Forza Refurbished beschikt over het Keurmerk Refurbished. Hierdoor ben je extra verzekerd van een betrouwbare aankoop.  

iPhone XS refurbished

In het grootse Apple-gamma, blijft de X Familie-reeks niet ongezien. De iPhone XS staat bekend als de kratspatser en meest uitgebreide iPhone uit de X-familie. De iPhone XS is hierdoor nog steeds zeer geliefd bij een groot publiek. De iPhone XS refurbished kopen met Keurmerk Refurbished is mogelijk bij de nummer 1 Apple refurbished: Forza Refurbished.

iPhone 8 refurbished

Heb je liever een iPhone met een vertrouwd uiterlijk? De iPhone 8 refurbished beschikt over een compact 4.7 inch beeldscherm en een thuisknop. Met de Touch ID thuisknop kun je eenvoudig het toestel ontgrendelen en navigeren tussen apps. Als je dus een voorkeur hebt voor zo’n fysiek knopje en een compact toestel, kan de iPhone 8 refurbished weleens een betere match zijn dan de nieuwere iPhone XS. Ondanks het feit dat Apple dit toestel niet meer zelf aanbiedt, vind je de iPhone 8 refurbished bij forza-refurbished.be.

Refurbished iPhone kopen

Kun je ook niet langer wachten? Geen probleem. Forza Refurbished beschikt over het grootste gamma refurbished iPhones en iPads van de BENELUX. Hierdoor is er een iPhone (of iPad) voor ieder type gebruik. Ben je klaar voor jouw deal van het jaar? Ga dan direct op zoek naar een scherp geprijsde refurbished iPhone van Forza op forza-refurbished.be.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close